Services

Services

Naast de verkoop hechten de medewerkers van Nissan den Hartogh veel waarde aan de after sales en service. Het bedrijf is meerdere malen beloond met waardering van de service gerichte instelling van het voltallige personeel.

Naast het leveren van de officiële service aan de Nissan modellen, staat Nissan den Hartogh bekend als een erkend bedrijf voor het onderhoud aan airconditioning. Men beschikt over momidashi specialisten, die door middel van de massage-techniek, hinderlijke deukjes uit het plaatwerk halen. Betaalbaar en zonder spuitwerk. Ook voor de inbouw van goedgekeurde alarminstallaties bent u bij Nissan den Hartogh aan het juiste adres. Hetzelfde geldt voor telecom- en navigatieapparatuur.

Airco Service

Tegenwoordig zijn veel auto’s voorzien van airco of climate control. Deze comfortkoeling zorgt voor een aangenaam klimaat in de auto. Helaas kan de airco af en toe dienst weigeren. In deze gevallen kunnen wij de storing aan de airco van uw auto weer verhelpen. Wij zijn in het bezit van een diploma koelinstallaties Categorie 1, zodat wij deze handelingen mogen uitvoeren. Ook kunnen wij de speciale Airco-Frisbeurt uitvoeren, waardoor nare en stinkende luchtjes tot het verleden behoren.

Glasservice

Wij hebben een glasheldere oplossing voor een sterretje in de voorruit van uw auto. In de meeste gevallen kunnen wij zo’n sterretje zelfs gratis voor u repareren. Door het sterretje te laten repareren, voorkomt u dat het sterretje doorscheurt en de complete ruit vervangen moet worden. Uiteraard kunnen wij ook uw voorruit vervangen, maar een dergelijke reparatie is niet altijd gratis. Bovendien neemt het vervangen van de complete voorruit veel meer tijd in beslag dan het repareren van een sterretje. Laat daarom een ster in uw voorruit zo spoedig mogelijk door ons repareren. (Vraag ons vóórdat wij de reparatie uitvoeren, wat de voorwaarden zijn van de gratis reparatie.)

Bandenservice 

Hedendaagse autobanden zijn zo goed, dat een lekke band nog maar nauwelijks voorkomt. Maar als u toch een lekke band heeft, wilt u deze zo spoedig mogelijk weer gerepareerd hebben. Daarom voeren wij zo’n bandreparatie meestal uit terwijl u wacht. Helaas is het soms niet meer verantwoord om te blijven rijden met de banden, die op uw auto zijn gemonteerd. Wanneer het profiel van de band versleten is, kunnen wij u van dienst zijn door de banden te vervangen. Wij hebben een groot aantal merken en maten banden op voorraad.

Computergestuurd 4-Wiel Sporing met blue-tooth technologie (NIEUW!)

Bandenslijtage kan veroorzaakt worden door een verkeerde stand van de wielen onder uw auto. Om de stand van de wielen te controleren en te corrigeren kunnen wij computergestuurd alle vier wielen van uw auto uitlijnen. Een juiste stand van de wielen vermindert niet alleen bandenslijtage, maar het vermindert ook het brandstofverbruik van uw auto. Een foutieve uitlijning van de wielen kan veroorzaakt zijn door een aanrijding met bijvoorbeeld een stoeprandje. Een aanrijding met een andere auto kan eveneens de uitlijning van de wielen veranderen. In deze gevallen is het verstandig om ons eens naar de uitlijning van uw wielen te laten kijken. De resultaten krijgt u van ons in een rapport mee.

(Schadegarant) Schadeherstel

Iedereen weet, dat een ongeluk in een klein hoekje kan zitten. Soms bent u al bij een aanrijding betrokken, voordat u daar zelf erg in heeft. Schade aan uw auto is altijd lastig en de kosten kunnen behoorlijk oplopen. Bovendien is er meestal een verzekeringsmaatschappij bij de afhandeling van de schade betrokken. Wij regelen het contact met de verzekeringsmaatschappij en het herstel van uw auto graag voor u. Hierdoor heeft u een zorg minder en is uw auto na de reparatie weer als nieuw. Ook in het geval, dat uw schadeverzekering is aangesloten bij Schadegarant, kunnen wij de afhandeling van de schade ook voor u regelen. In deze gevallen is uw eigen auto weer supersnel tot uw beschikking.

Rapid Service

Een groot aantal kleine reparaties kunnen wij aan uw auto uitvoeren, terwijl u wacht. Voor een deel van deze reparaties hoeft u zelfs geen afspraak te maken. Reparatie van uw verlichting regelen wij meteen voor u. Ook voor een reparatie van uw remmen of uitlaat kunt u direct bij ons terecht. Terwijl u geniet van een kopje koffie of thee, zorgen wij dat u zo spoedig mogelijk, maar vooral veilig weer op weg kunt.

Vervangend vervoer

Stel dat de reparatie van uw auto onverwacht langer duurt dan gepland, dan kunnen wij u vervangend vervoer aanbieden. Hierdoor kunt u toch de werkzaamheden uitvoeren waar u normaal uw eigen auto voor gebruikt. Natuurlijk hebben wij deze leenauto’s ook beschikbaar wanneer u uw auto bij ons brengt voor het normale onderhoud of voor de reparatie van schade aan uw auto.