Bedrijfswagens

Hier vindt u onze bedrijfswagens. Voor meer informatie kunt u doorklikken naar de speciaal door Nissan hiervoor ingerichtte pagina.

De Nissan Navara 4x4

Dankzij de krachtige motor, vormgeving en intelligente technologie is de nieuwe NAVARA een Nissan pick-up die hoge prestaties levert en weet hoe de klus moet worden geklaard - ongeacht of u nu veel werk heeft of veel plezier maakt.

Ontdek meer

Nissan NV200

NV200 gooit alle vooroordelen overboord. De compate afmetingen en kleine draaicirkel zorgen voor wendbaarheid in de stad en het laadvolume van 4.2 m3 is de grootste in deze categorie.

Ontdek meer

Nissan e-NV200

De nieuwe compleet elektrische, compleet flexibele e-NV200. Zakelijk of recreatief, de geavanceerde e-NV200 komt overal

Ontdek meer

Nissan Primastar

Met zijn compacte exterieur, royale laadruimte en robuuste prestaties, is de kans groot dat de Primastar ook voor u de ideale bedrijfsauto is

Ontdek meer

‚Äč

NV 200 Fridge

Gekoeld opgehaald en afgeleverd! De koelversie van de NV200 is speciaal bedoeld voor de catering:

- de koeleenheden koelen tot 0°C
- laadruimte: 2.2 m3
- 1.5 dCi turbodiesel-motor, 89 pk en 110 pk
- 2 uitvoeringen voor apparatuur

Ontdek meer

Nissan NV400

Het gedurfde ontwerp van de nieuwe Nissan NV400 doet denken aan de SUV's van Nissan, de gebogen grill onthult het karakter: sterk, zeer capabel en geavanceerd ongeacht welke NV400 bedrijfswagen u kiest. En er is een ruime keuze die voldoet aan elke professionele behoefte.

De Nissan NV400 biedt een groot aantal afmetingen en ruimteindelingen in 3 verschillende carrosserieën (Van, Combi en Chassis enkele en dubbele cabine).

Ontdek meer

Nissan Cabstar

Het slimme profiel, de kleine draaicirkel (9,6 m van stoeprand tot stoeprand) en het enorme laadvermogen (1805 kg) van de CABSTAR zorgen voor maximale efficiëntie. En de CABSTAR heeft ook lage gebruikskosten.

Ontdek meer

Nissan Atleon

Wat uw volgende klus ook is, u doet meer met de Nissan ATLEON. Met meer veelzijdigheid, meer ruimte en meer vermogen. Vervoer tot 4.995 kg, rij comfortabel en breng uw business naar een hoger plan.

Ontdek meer